Neem snel contact op met
Schouw Multibouw

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Huis.

  Metselbedrijf Alkmaar
  +31639580341 Over ons | Contact
  Professioneel metselbedrijf met Jarenlang ervaring in metselwerk!
  metselbedrijf alkmaar

  METSELWERK

  U bent op zoek naar een metselbedrijf in de omgeving van Alkmaar? Zoek niet verder! Metselbedrijf Schouw multibouw uit de omgeving van Alkmaar is het adres voor vakbekwaam metselwerk. Of het nu gaat om het metselen van een tuinmuur, garage of het metselen van een complete woning, metselbedrijf Schouw multibouw draait er zijn metseltroffel niet voor om.

  metselbedrijf-metselwerk

  METSELVERBANDEN

  Met maar liefst 15 jaar ervaring met allerlei soorten metselwerk en verschillende afgeronde projecten, kunnen wij wel zeggen dat wij metselaars zijn uit het hogere segment. Metselbedrijf Schouw multibouw uit de omgeving van Alkmaar, heeft ervaring met verschillende metselverbanden. 

  metselen

  DE EXPERTISE

  Bij het metselen van een muur gaat het bij ons niet enkel en alleen om de buitenkant, maar ook wat er achter het metselwerk gebeurt is minstens zo belangrijk. Zo hebben wij oog voor detail bij het monteren van isolatie en waterkerende folies. Zo weet u dat uw metselwerk vervaardigd door metselbedrijf Schouw multibouw vakwerk is

  Vakbekwame metselaars voor uw METSELWERK

  Wij metselen door, waar anderen stoppen.

  182500

  STENEN GELEGD

  Wij maken aardig wat meters op een dag! Gemiddeld 500 stenen elke shift!

  1560

  KEER GESCHAFT

  Als je hard werkt moet je natuurlijk ook een hapje eten!

  100+

  TEVREDEN KLANTEN

  100+ tevreden klanten hebben we mogen helpen aan een stevig stukje metselwerk!

  14

  JAAR ERVARING

  Schouw Multibouw staat voor jarenlange ervaring in hoge kwaliteit metselwerk!

  metselwerk alkmaar

  Knap metselwerk

  Metselbedrijf Schouw multibouw uit de omgeving van Alkmaar, heeft ervaring met verschillende metselverbanden. Zoals daar zijn halfsteens, wild, ketting, kruisverband of Vlaams metselverband. Geen metselverband is ons vreemd en hebben dit soort metselwerk al meerdere malen mogen realiseren. Bij het metselen van een muur gaat het bij ons niet enkel en alleen om de buitenkant, maar ook wat er achter het metselwerk gebeurt is minstens zo belangrijk.

  metselen-alkmaar

  Met oog voor detail

  Zo hebben wij oog voor detail bij het monteren van isolatie en waterkerende folies. Zo weet u dat uw metselwerk vervaardigd door metselbedrijf Schouw multibouw uit de omgeving van Alkmaar niet alleen aan de buitenkant bestand is tegen weersinvloeden. Maar ook dat er achter het metselwerk wordt gewerkt aan een behaaglijke binnentemperatuur. Dit geldt natuurlijk enkel voor geïsoleerde objecten.

  metselwerk alkmaar

  Traditioneel of pointer techniek

  Wij kunnen u adviseren welke steen te gebruiken en of er traditioneel gemetseld moet worden met behulp van uitkrabwerk en voegen. Of dat er gemetseld moet worden met pointer metselmortel, bij deze techniek wordt er gemetseld met doorstrijkmortel. En wordt de voeg direct afgewerkt, dit scheelt in tijd en in de kosten. Schouw multibouw uit de omgeving Alkmaar kan beide technieken voor u realiseren. Ook kunnen wij uw metselwerk prachtig afwerken met een rollaag of een natuurstenen dorpel.

  Wat kan
  Schouw Multibouw
  voor u
  betekenen?

  Bekijk hier de mogelijkheden 

  Metselbedrijf Schouw multibouw uit Alkmaar met deskundig advies

  Metselbedrijf schouw multibouw uit Alkmaar kan u ook adviseren over de beschikbare soorten baksteen, en over hun prijs. Metselen is geen goedkope onderneming, dus het loont de moeite om voor uw project deskundig advies te krijgen, samen met vakmanschap van hoge kwaliteit. Een metselbedrijf uit Alkmaar met alle vakkennis in huis. Om zowel de grote, als de kleine metselprojecten tot een succes te maken. Dus of het nu gaat om het metselen van een tuinmuur of een compleet huis. Wij staan garant voor kwaliteit. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

  Professioneel metselbedrijf met Jarenlang ervaring in metselwerk!

  Waarom kiest u voor Schouw Multibouw?

  kwaliteit, verantwoordelijkheid en betrouwbaarheid staat bij metselbedrijf Schouw Multibouw centraal. Wij beheersen verschillende vormen van metselwerk zoals traditioneel metselwerk en siermetselwerk maar ook pointmaster metselwerk is een veel voorkomende techniek waarbij navoegen niet meer nodig is en daardoor kosten en tijd bespaart!

  Uitsluitend top materiaal!

  Strakke afwerking!

  Kwalitatief metselwerk!

  metselbedrijf-alkmaar

  Veel gestelde vragen aan Metselbedrijf uit Alkmaar Schouw Multibouw

  Welke diensten biedt metselbedrijf Alkmaar Schouw Multibouw aan?

  Metselen is wat we doen. Metselen is de kunst van het bouwen met steen en baksteen, betonblok of tegels voor allerlei toepassingen. Uw gevel is onze passie. Dus of het nu gaat om metselwerk, gevelrenovatie of gevelreiniging. Wij staan klaar voor uw project.

  Hoe lang duurt het om het project te voltooien, van begin tot eind?

  Dit zal afhangen van de grootte en de omvang van het project. Het metselbedrijf uit alkmaar kan je een betere schatting geven als ze het terrein geïnspecteerd hebben. Verwacht echter in het algemeen dat het project twee tot vier weken in beslag zal nemen afhankelijk van de omvang van het project.

  Wat voor soort bakstenen zijn er en wat zijn de kosten per meter?

  Metselbedrijf Schouw multibouw kan u adviseren, welke soort steen te gebruiken en de daarbij komende kosten. Wij maken enkel gebruik van professionele materialen, met een lange levensduur.

  Moet er ergens rekening mee worden gehouden, zoals afwaterings- of isolatievereisten?

  Metselbedrijf Schouw multibouw uit Alkmaar. Kan deskundig adviseren welke isolatie te gebruiken in uw spouw. Zo zal er ook nauw worden gekeken waar lood ingewerkt dient te worden, ter waterdichtheid. Er zal tevens worden gekeken waar dampdichte of dampopen folie verwerkt dient te worden.Ook zullen er open stootvoegen worden gemaakt in het metselwerk ter ventilatie van de spouw.

  Kunt u mij enkele referenties geven van eerdere klanten?

  Als u een metselbedrijf zoekt, is het belangrijk dat u referenties krijgt van vroegere klanten. Dit geeft u een idee van de kwaliteit van het werk dat het bedrijf levert. Het beste metselbedrijf uit Alkmaar zal u graag referenties van eerdere klanten geven. Aarzel dus niet om ernaar te vragen!

  Wat klanten zeggen over Metselbedrijf  Schouw Multibouw uit Alkmaar

  a

  Vakmanschap !

  komt de afspraken na en goede vakmanschap. heef de renovatie perfect gemaakt!
  a

  zeer ervaren vakman met oog voor detail

  Erg netjes gedaan, echte vakman. Op aanraden van Maikel het ontwerp van de muur aangepast en het resultaat is heel erg mooi. Alles netjes binnen de afgesproken tijd en prijs. Bij een volgende klus zal ik zeker weer gebruik maken van deze vakman.
  a

  Fraai muurtje neergezet

  prettige vakmannen om mee te werken, betrouwbaar, op tijd en vooral een fraai muurtje neergezet. Muurtje moest aansluiten op beide buren en dat is goed gelukt (ondanks dat die muurtjes niet precies gelijk waren...) Realistisch in prijs en planning.
  a

  Geweldige ervaring

  Reageerde snel op mijn advertentie, kwam volgende dag langs om te kijken en prijs te maken. Hield zich aan de afspraken en het geleverde werk (muurtje metselen) was naar tevredenheid. Aan te bevelen.
  m

  Eenvoudige klus

  Het was een misschien wel een eenvoudige klus, maar werd met zorg uitgevoerd. Prima vakman, vriendelijk, netjes, alles werd weer opgeruimd …

  Enkele van onze klanten:

  Vraag vrijblijvend ons advies en een offerte aan.

  CONTACT OPNEMEN OF EEN OFFERTE AANVRAGEN
  SCHOUW MULTIBOUW

  Vul hieronder het contact formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Het is echter ook mogelijk uw project op te sturen via whatsapp waarne we zo snel als mogelijk uw project bekijken en u passend adviseren.

   Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Kopje.

   Metselbedrijf Alkmaar Schouw multibouw streeft erna zich continue te verbeteren en daar bij te schaven waar nodig om onze concurrenten een flinke stap voor te blijven. Kies je voor Schouw Multibouw, kies je voor kwaliteit!

   Iets gemist? Vind het hier terug.

   U kunt ons ook vinden op Facebook