Neem snel contact op met
Schouw Multibouw

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Huis.

  Metselbedrijf Alkmaar
  +31639580341 Over ons | Contact
  Professioneel gevel renovatie bedrijf met jarenlang ervaring in gevels renoveren!
  gevelrenovatie-alkmaar

  GEVEL RENOVATIE

  Last van loszittend metselwerk? Of voegen die uit de gevel vallen? Dan wordt het tijd voor een gevel renovatie. Alle oude voegen eruit, nieuwe erin. En loszittend metselwerk weer hersteld. Zo voorkomt u lekkages, schimmel en tocht. 

  gevelreiniging-hogedruk

  GEVELREINIGEN

  Door uw gevel regelmatig te reinigen, kunt u een volledige gevel renovatie vermijden. Tevens kan metselbedrijf Schouw multibouw uit Alkmaar ongewenste Graffiti van uw gevel verwijderen. dit kan met behulp van hogedruk of luchtgomtechniek..

  metselbedrijf alkmaar

  METSELWERK

  Bent u op zoek naar een metselbedrijf die een muur kan metselen voor uw verbouwing.  Heeft u bouwplannen voor een woning en heeft u daar metselwerk voor nodig? Schouw Multibouw is gespecialiseerd in metselwerk!

  Professionele herstellers van uw GEVEL

  Uw gevel verdient de aandacht van de beste professional!

  39

  GEVELS GERENOVEERD

  35+ gevels hebben we inmiddels gerenoveerd

  78

  GRAFFITI VERWIJDERD

  Weg met die vieze letters op je gevel!

  150+

  TEVREDEN KLANTEN

  150+ tevreden klanten hebben we mogen helpen aan eens schone gevel!

  14

  JAAR ERVARING

  Schouw Multibouw staat voor jarenlange ervaring kwaliteit gevel reinigen!

  gevel-renovatie

  Tijdig aanpakken

  Wanneer de voegen uit uw gevel vallen, weet u zeker dat het tijd is voor een gevel renovatie van Schouw multibouw uit omgeving Alkmaar. Uw gevel en metselwerk heeft veel te doorstaan in dit Nederlandse klimaat. Met een gevel renovatie van Schouw multibouw uit omgeving Alkmaar, weet u zeker dat het goed gebeurt! Het metselwerk rond uw huis is namelijk die warme jas, die u binnen beschermt tegen wind, kou en regen. Tevens kan een gevel renovatie van Schouw multibouw uit omgeving Alkmaar schimmel, tocht en vochtproblemen binnenshuis voorkomen.

  renovatie-gevel

  Voorkom  meer schade

  Voordat er een gevelrenovatie plaats kan vinden. Wordt uw metselwerk eerst grondig geïnspecteerd op loszittende voegen, loszittende stenen en op eventuele scheuren in uw metselwerk of gevel. Wanneer het metselwerk te erg is aangetast en het voegwerk slecht is, zal er met u de mogelijkheden van een gevelrenovatie worden besproken. Tijdens dit overleg vertellen wij u graag meer over de werkwijze van Schouw multibouw uit omgeving Alkmaar en hoe wij uw gevel renovatie zullen gaan aanpakken.

  gevelrenovatie-alkmaar

  Renoveer uw gevel nu!

  In de meeste gevallen, zal er bij een gevel renovatie sprake zijn van het plaatsten van een steiger. Bij een gevelrenovatie komt er veel hak en breekwerk aan de pas. In de meeste gevallen wordt er daarom gebruik gemaakt van een steigerdoek tijdens de renovatie. Zo hebben de rest van uw buren in Alkmaar minimaal last van stof en valt het puin tijdens de gevel renovatie nooit buiten de steiger. Dat is wel zo veilig voor de rest van Alkmaar! Nadat alle voegen en loszittend metselwerk zijn verwijderd, zal er een gevel reiniging plaatsvinden.

  Gevelrenovatie
  door
  Schouw Multibouw
  uit Alkmaar

  is een renovatie van top kwaliteit! 

  Gevel renoveren in Alkmaar?  Schouw multibouw geeft u deskundig advies

  Gevel renovatie bedrijf schouw multibouw uit Alkmaar kan u ook adviseren over de verschillende manieren van gevels renoveren, en over hun prijs. Ook voor het verwijderen van grafitti op uw gevel is voor ons geen enkel probleem. Nadat de gevel is gereinigd door Schouw multibouw uit omgeving Alkmaar zijn alle voegen uitgespoeld en uw metselwerk grondig gereinigd. Nu de gevel schoon en tijdens de renovatie, ontdaan is van al het voegwerk. Geven wij uw gevel en metselwerk even de tijd om te drogen, dit om uw gevel klaar te maken voor het nieuwe voegwerk. Ja, want ook het nieuwe voegwerk is inbegrepen bij een gevelrenovatie van Schouw multibouw uit omgeving Alkmaar! 

  Na een renovatie ziet uw gevel en metselwerk er weer uit als nieuw!

  Daarom kiest u voor gevelrenovatie bij Schouw Multibouw!

  kwaliteit, verantwoordelijkheid en betrouwbaarheid staat bij gevel renovatie Schouw Multibouw centraal. Wij beheersen verschillende vormen van gevelrenovatie. Schouw multibouw uit de omgeving Alkmaar werkt met de juiste partners die alleen maar vakwerk afleveren.

  Uitsluitend top materiaal!

  Strakke afwerking!

  Kwalitatief metselwerk!

  metselbedrijf-alkmaar

  Veel gestelde vragen aan gevelrenovatie bedrijf uit Alkmaar Schouw Multibouw

  Welke diensten biedt metselbedrijf Alkmaar Schouw Multibouw aan?

  Metselen is wat we doen. Metselen is de kunst van het bouwen met steen en baksteen, betonblok of tegels voor allerlei toepassingen. Uw gevel is onze passie. Dus of het nu gaat om metselwerk, gevel renovatie of gevelreiniging. Wij staan klaar voor uw project.

  Hoe lang duurt het om het project te voltooien, van begin tot eind?

  Dit zal afhangen van de grootte en de omvang van het project. Het metselbedrijf uit alkmaar kan je een betere schatting geven als ze het terrein geïnspecteerd hebben. Verwacht echter in het algemeen dat het project twee tot vier weken in beslag zal nemen afhankelijk van de omvang van het project.

  Wat voor soort bakstenen zijn er en wat zijn de kosten per meter?

  Metselbedrijf Schouw multibouw kan u adviseren, welke soort steen te gebruiken en de daarbij komende kosten. Wij maken enkel gebruik van professionele materialen, met een lange levensduur.

  Hoe zit het met afwaterings- of isolatievereisten?

  Metselbedrijf Schouw multibouw uit Alkmaar. Kan deskundig adviseren welke isolatie te gebruiken in uw spouw. Zo zal er ook nauw worden gekeken waar lood ingewerkt dient te worden, ter waterdichtheid. Er zal tevens worden gekeken waar dampdichte of dampopen folie verwerkt dient te worden.Ook zullen er open stootvoegen worden gemaakt in het metselwerk ter ventilatie van de spouw.

  Kunt u mij enkele referenties geven van eerdere klanten?

  Als u een metselbedrijf zoekt, is het belangrijk dat u referenties krijgt van vroegere klanten. Dit geeft u een idee van de kwaliteit van het werk dat het bedrijf levert. Het beste metselbedrijf uit Alkmaar zal u graag referenties van eerdere klanten geven. Aarzel dus niet om ernaar te vragen!

  Wat klanten zeggen over Gevel renovatie bedrijf Schouw Multibouw uit Alkmaar

  a

  Vakmanschap !

  komt de afspraken na en goede vakmanschap. heef de renovatie perfect gemaakt!
  a

  zeer ervaren vakman met oog voor detail

  Erg netjes gedaan, echte vakman. Op aanraden van Maikel het ontwerp van de muur aangepast en het resultaat is heel erg mooi. Alles netjes binnen de afgesproken tijd en prijs. Bij een volgende klus zal ik zeker weer gebruik maken van deze vakman.
  a

  Fraai muurtje neergezet

  prettige vakmannen om mee te werken, betrouwbaar, op tijd en vooral een fraai muurtje neergezet. Muurtje moest aansluiten op beide buren en dat is goed gelukt (ondanks dat die muurtjes niet precies gelijk waren...) Realistisch in prijs en planning.
  a

  Geweldige ervaring

  Reageerde snel op mijn advertentie, kwam volgende dag langs om te kijken en prijs te maken. Hield zich aan de afspraken en het geleverde werk (muurtje metselen) was naar tevredenheid. Aan te bevelen.
  m

  Eenvoudige klus

  Het was een misschien wel een eenvoudige klus, maar werd met zorg uitgevoerd. Prima vakman, vriendelijk, netjes, alles werd weer opgeruimd …

  Enkele van onze klanten:

  Vraag vrijblijvend ons advies en een offerte aan.

  CONTACT OPNEMEN OF EEN OFFERTE AANVRAGEN
  SCHOUW MULTIBOUW

  Vul hieronder het contact formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Het is echter ook mogelijk uw project op te sturen via whatsapp waarne we zo snel als mogelijk uw project bekijken en u passend adviseren.

   Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Kopje.

   Gevel renovatie bedrijf Schouw multibouw uit Alkmaar  streeft erna zich continue te verbeteren en daar bij te schaven waar nodig om onze concurrenten een flinke stap voor te blijven. Kies je voor Schouw Multibouw, kies je voor kwaliteit!

   Iets gemist? Vind het hier terug.

   U kunt ons ook vinden op Facebook