Neem snel contact op met
Schouw Multibouw

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Sleutel.

  Metselbedrijf Alkmaar
  +31639580341 Over ons | Contact
  Professioneel gevelreiniging bedrijf met Jarenlang ervaring in gevel reinigen!
  gevelreiniging-hogedruk

  GEVELREINIGEN

  Door uw gevel regelmatig te reinigen, kunt u een volledige gevelrenovatie vermijden. Tevens kan metselbedrijf Schouw multibouw uit Alkmaar ongewenste Graffiti van uw gevel verwijderen. dit kan met behulp van hogedruk of luchtgomtechniek..

  gevelrenovatie-alkmaar

  GEVELRENOVATIE

  Last van loszittend metselwerk? Of voegen die uit de gevel vallen? Dan wordt het tijd voor een gevelrenovatie. Alle oude voegen eruit, nieuwe erin. En loszittend metselwerk weer hersteld. Zo voorkomt u lekkages, schimmel en tocht. 

  metselbedrijf alkmaar

  METSELWERK

  Bent u op zoek naar een metselbedrijf die een muur kan metselen voor uw verbouwing.  Heeft u bouwplannen voor een woning en heeft u daar metselwerk voor nodig? Schouw Multibouw is gespecialiseerd in metselwerk!

  Professionele reinigers voor uw GEVELREINIGING

  Uw gevel verdient de aandacht van de beste professional!

  100+

  GEVELS GEREINIGD

  100+ gevels hebben we inmiddels gereinigd

  78

  GRAFFITI VERWIJDERD

  Weg met die vieze letters op je gevel!

  150+

  TEVREDEN KLANTEN

  150+ tevreden klanten hebben we mogen helpen aan eens schone gevel!

  14

  JAAR ERVARING

  Schouw Multibouw staat voor jarenlange ervaring kwaliteit gevelreinigen!

  gevel-reinigen-schouw

  Tijdig aanpakken

  Door uw gevel tijdig aan te pakken door middel van een gevelreiniging van Schouw multibouw uit Alkmaar, kunt u veel schade aan uw gevel of metselwerk voorkomen. Uw gevel heeft veel te voorduren door verschillende weersinvloeden en op tijd reinigen is dan cruciaal. Op den duur verschijnt er aanslag op uw metselwerk, die vervolgens weer in de voegen en stenen kan trekken.

  gevelrenovatie

  Voorkom schade

  Door uw gevel te laten reinigen door Schouw multibouw uit Alkmaar kunnen kleine oneffenheden in uw metselwerk tijdig worden vastgesteld. Gevelreiniging kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Zo kunnen wij uw gevel reinigen door middel van hogedruk en warm water, zo reinigen wij de milde vorm van aanslag op uw metselwerk.

  gevel reinigen hogedrukreiniger

  Reinig uw gevel nu!

  Luchtgom gevelreiniging is voor de hardnekkige aanslag op uw metselwerk. Naast het reinigen van aanslag op uw gevel of metselwerk, kunnen wij met onze luchtgomtechniek ook uw gevel reinigen van ongewenste Graffiti. De gevelreiniging door middel van hogedruk en warm water, geschiedt met een zeer professionele hogedruk gevelreiniger.

  Gevelreiniging
  door
  Schouw Multibouw
  uit Alkmaar

  is een reiniging van top kwaliteit! 

  Gevel reinigen in Alkmaar?  Schouw multibouw geeft u deskundig advies

  Gevelreiniging bedrijf schouw multibouw uit Alkmaar kan u ook adviseren over de verschillende manieren van gevelreiniging, en over hun prijs. Ook voor het verwijderen van grafitti op uw gevel is voor ons geen enkel probleem.  Een gevelreiniging voor bijvoorbeeld, de verkoop van uw huis kan waarde vermeerderend werken. Na een reiniging ziet uw gevel en metselwerk er weer uit als nieuw! Zo weten de kopers in ieder geval dat zij voorlopig vrij zijn van een gevelreiniging of gevelrenovatie.

  Na een reiniging ziet uw gevel en metselwerk er weer uit als nieuw!

  Daarom kiest u voor gevelreiniging bij Schouw Multibouw!

  kwaliteit, verantwoordelijkheid en betrouwbaarheid staat bij gevelreiniging Schouw Multibouw centraal. Wij beheersen verschillende vormen van gevelreiniging zoals de formidabele airgom techniek of het reinigen onder hoge druk die druk kan opbouwen tot wel 180 BAR en het reinigingswater kan verhitten tot wel 140 graden Celsius.

  Uitsluitend top materiaal!

  Strakke afwerking!

  Kwalitatief metselwerk!

  metselbedrijf-alkmaar

  Veel gestelde vragen aan gevelreiniging bedrijf uit Alkmaar Schouw Multibouw

  Welke diensten biedt metselbedrijf Alkmaar Schouw Multibouw aan?

  Metselen is wat we doen. Metselen is de kunst van het bouwen met steen en baksteen, betonblok of tegels voor allerlei toepassingen. Uw gevel is onze passie. Dus of het nu gaat om metselwerk, gevelrenovatie of gevelreiniging. Wij staan klaar voor uw project.

  Hoe lang duurt het om het project te voltooien, van begin tot eind?

  Dit zal afhangen van de grootte en de omvang van het project. Het metselbedrijf uit alkmaar kan je een betere schatting geven als ze het terrein geïnspecteerd hebben. Verwacht echter in het algemeen dat het project twee tot vier weken in beslag zal nemen afhankelijk van de omvang van het project.

  Wat voor soort bakstenen zijn er en wat zijn de kosten per meter?

  Metselbedrijf Schouw multibouw kan u adviseren, welke soort steen te gebruiken en de daarbij komende kosten. Wij maken enkel gebruik van professionele materialen, met een lange levensduur.

  Hoe zit het met afwaterings- of isolatievereisten?

  Metselbedrijf Schouw multibouw uit Alkmaar. Kan deskundig adviseren welke isolatie te gebruiken in uw spouw. Zo zal er ook nauw worden gekeken waar lood ingewerkt dient te worden, ter waterdichtheid. Er zal tevens worden gekeken waar dampdichte of dampopen folie verwerkt dient te worden.Ook zullen er open stootvoegen worden gemaakt in het metselwerk ter ventilatie van de spouw.

  Kunt u mij enkele referenties geven van eerdere klanten?

  Als u een metselbedrijf zoekt, is het belangrijk dat u referenties krijgt van vroegere klanten. Dit geeft u een idee van de kwaliteit van het werk dat het bedrijf levert. Het beste metselbedrijf uit Alkmaar zal u graag referenties van eerdere klanten geven. Aarzel dus niet om ernaar te vragen!

  Wat klanten zeggen over Gevelreiniging bedrijf Schouw Multibouw uit Alkmaar

  a

  Vakmanschap !

  komt de afspraken na en goede vakmanschap. heef de renovatie perfect gemaakt!
  a

  zeer ervaren vakman met oog voor detail

  Erg netjes gedaan, echte vakman. Op aanraden van Maikel het ontwerp van de muur aangepast en het resultaat is heel erg mooi. Alles netjes binnen de afgesproken tijd en prijs. Bij een volgende klus zal ik zeker weer gebruik maken van deze vakman.
  a

  Fraai muurtje neergezet

  prettige vakmannen om mee te werken, betrouwbaar, op tijd en vooral een fraai muurtje neergezet. Muurtje moest aansluiten op beide buren en dat is goed gelukt (ondanks dat die muurtjes niet precies gelijk waren...) Realistisch in prijs en planning.
  a

  Geweldige ervaring

  Reageerde snel op mijn advertentie, kwam volgende dag langs om te kijken en prijs te maken. Hield zich aan de afspraken en het geleverde werk (muurtje metselen) was naar tevredenheid. Aan te bevelen.
  m

  Eenvoudige klus

  Het was een misschien wel een eenvoudige klus, maar werd met zorg uitgevoerd. Prima vakman, vriendelijk, netjes, alles werd weer opgeruimd …

  Enkele van onze klanten:

  Vraag vrijblijvend ons advies en een offerte aan.

  CONTACT OPNEMEN OF EEN OFFERTE AANVRAGEN
  SCHOUW MULTIBOUW

  Vul hieronder het contact formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Het is echter ook mogelijk uw project op te sturen via whatsapp waarne we zo snel als mogelijk uw project bekijken en u passend adviseren.

   Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Boom.

   Gevelreiniging bedrijf Schouw multibouw uit Alkmaar  streeft erna zich continue te verbeteren en daar bij te schaven waar nodig om onze concurrenten een flinke stap voor te blijven. Kies je voor Schouw Multibouw, kies je voor kwaliteit!

   Iets gemist? Vind het hier terug.

   U kunt ons ook vinden op Facebook